Lncome La Vie Est Belle Artist Edition by Lady Pink ТЕСТЕР LUX жіночий 60 мл

Немає в наявності
0
Код товару: 10447-01
Артикул: 10447-01
Ціна за 1 шт
121.00 грн
Загальні характеристики
Найменування Тестер Бренд Lncome Модель La Vie Est Belle Artist Edition by Lady Pink Стать Жіноча Об'єм 60 мл Рік випуску 2018 Групи ароматів Квіткові, Солодкі, Фруктові Початкова нота Груша, Чорна смородина Нота серця Ірис, Жасмин самбак Кінцева нота Боби тонка, Ваніль, Пачулі, Праліне Категорія Тестери LUX 60 мл Країна виробник Об`єднані Арабські Емірати Флакон Скло Всі характеристики
Графік роботи
Графік роботи

Пн - Пт з 9:00 до 18:00. Сб - Нд - вихідний.

Сума мінімального замовлення складає 1000 грн
Сума мінімального замовлення складає 1000 грн

Спосіб оплати: повна оплата та післяплата з передоплатою.

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при оформленні замовлення від 4500 грн
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при оформленні замовлення від 4500 грн

При повній оплаті замовлення

Lancome La Vie Est Belle - величні духи, випущені в 2012 році, для ніжних дівчат добре доповнюють образ стильних леді, які прагнуть йти в ногу з новинками моди. Бадьорі нотки в серці композиції надають почуття легкості і безтурботності, яких так не вистачає в повсякденній рутині. Витончений флакон здатний зробити життя власниці аромату не тільки красивою, але і надзвичайно неординарною і цікавою. Пірамідка запахів уособлює розкіш і всемогутність характеру власниці. Композиція натякає на факт, що відійшовши від стереотипів і правил можна домогтися вільної, затишною і щасливого життя. Заповітна пляшечка співає про принади існування і можливості бачити навколишній світ.

Коротко про бренд Lancome
Засновником легендарної марки є Арман Птіжана. У 1935 році майстер дерматології і косметології захотів поділитися з усім світом французької елегантністю і неповторним стилем. Щоб реалізувати мрію талановитий гуру створив компанію, яка принесла йому всесвітню славу.
Щоб стати світовим лідером зі створення і продажу парфумерних композицій, а також косметики, майстру довелося постійно прагнути пізнавати нове, опанувати широкої технічної та інтелектуальної базою, зацікавити своїх працівників в нових відкриттях.
На даний момент творіння компанії Lancome - це відмінна якість і вишуканий смак. Кожен флакон духів розроблений на основі найтонших природних відтінків, які підкреслюють всі переваги своєї власниці. Жіночі парфумерні аромати - це не тільки еталон елегантності, а також і неперевершений стиль.

Характеристики композиції для дам
Дана парфумерна вода яскраво насичена настроєм самого бренду. У ній присутні класичні відтінки об'єднаних арабських еміратів, насичені аромати десертних і гастрономічних ноток. Аромат вабить квітковими, фруктовими та солодкими відтінками, які гармонійно доповнюють один одного.
Березневі на частинку тіла всього кілька крапель можна, спочатку відчути кислинку чорної смородини і медовий запах груші. Пізніше огортають аромати нудотного ірису, жасмину і кислуватого апельсинового кольору. У шлейфі панують запахи загадкового пачулі, ванілі і горіхових цукерок праліне.

Дизайн
Пробник з об'ємом в 60 мл відрізняється від оригінального флакона тільки зовнішнім дизайном. Оригінальна пляшка виконана в ніжних колірних відтінках рожевого. Флакон меншого обсягу композиції має колір амбре червоного з білим. Ковпачок чорного відтінку круглої форми з золотистою облямівкою. Також відрізняється форма флакона. У оригінальних парфумів вона широка і квадратна. В даному варіанті пляшечка вузька і прямокутна.
Тестер - демонстраційна варіація парфумерної води для жінок і дуже зручна. Її можна піднести як презент, якщо незнайомі смаки адресата. Стійкість тестера не відрізняється тривалістю шлейфового подиху від оригінального аромату легендарного бренду.

Основні характеристики
Найменування Тестер
Бренд Lncome
Модель La Vie Est Belle Artist Edition by Lady Pink
Стать Жіноча
Об'єм 60 мл
Рік випуску 2018
Основні акорди
Групи ароматів Квіткові, Солодкі, Фруктові
Початкова нота Груша, Чорна смородина
Нота серця Ірис, Жасмин самбак
Кінцева нота Боби тонка, Ваніль, Пачулі, Праліне
Додаткові характеристики
Категорія Тестери LUX 60 мл
Країна виробник Об`єднані Арабські Емірати
Флакон Скло

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Якщо Ви знайшли помилку, виділіть текст і натиснітьCTRL + ENTER
icon_callback Замовити дзвінок icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_skype Написати в Skype icon_email Gmail