Тестери exclusive 70 мл унісекс

EX NIHILO Fleur Narcotique ТЕСТЕР Exclusive унісекс 70 мл
В наявності
11367-01
Тестер Exclusive унісекс EX NIHILO Fleur Narcotique 70 мл ..
123.00 грн
Guerlain Aqua Allegoria Passiflor ТЕСТЕР Exclusive унісекс 70 мл
123.00 грн
Tiziana Terenzi Andromeda ТЕСТЕР Exclusive унісекс 70 мл
123.00 грн
Показано з 1 по 3 із 3 (всього сторінок: 1)
 Тестери exclusive 70 мл унісекс

Величезна різноманітність парфумерних композицій нав'язує суспільству певні закони і порядки. Людям хочеться, і завжди хотілося, пахнути чудово. Про це свідчать підтвердження, що в стародавні часи благоговіння і масла наносили на шкіру і навіть волосся. Незважаючи на те, що есенцій минулих епох значно відрізняються від сучасних, такі інгредієнти як мускус, лаванда, амбра і троянда, як і раніше залишилися затребувані. Перші духи нагадували суміш з вичавки квітів, ефірних масел і коренів рослин. Така праця, як і сама сировина, варто було досить дорого, а парфумери були шанованими людьми в суспільстві. Тому пахощі могли дозволити собі королі, вельможі і дворяни. Парфумерні композиції були доступні особистостям при королівському дворі і як не дивно, їх не ділили за статевою приналежністю. По закінченню часу такі аромати стали називатися унісекс, а означають це те, що їх можуть використовувати як чоловіки, так і жінки.

Переваги та гідності
На початку 20 століття відбулася подія, яка перевернула уявлення про парфумерії кардинально. Месьє Герлен випустив, замість звичного одного аромату, відразу два. Один з них призначався чоловікам Mouchoir De Monsieur, другий - жінкам Voilette De Madame. Точніше, це був подарунок на весілля нареченому і нареченій. Система парфумерної індустрії, яка вибудовувалася по крупицях протягом кілька століть, була зруйнована. Подання людей про аромати змінилося на 360 градусів. Модні будинки в мить «підхопили» цю тенденцію, а критична публіка прийняла такий поділ як належне. До 60-х років ситуація стала змінюватися і з'явився новий ідол краси, в особі худорлявих моделей з статурою хлопчиків. Такий тип краси спочатку вводив в подив, але незабаром напрям почав набирати обертів. Торгова марка Кельвіна Кляйна не упустила можливість і першою випустила аромат, відповідний чоловікам і жінка СК Оne. Такий напрям в народі отримало назву «унісекс». Закохані могли пахнути однаково. Нововведення припало до душі публіці і донині користується великим попитом.
Проаналізувавши ринок парфумерії, хочеться відзначити, що ніша унісекс займає лідируючу позицію, і кожен виробник має в арсеналі кілька топових ароматів такого типу. Духи, що не мають статевої приналежності, створювати не просто, так як чоловічий і жіночий покрив по-різному реагують на інгредієнти. Багато факторів впливає на звучання композиції, в тому числі стан здоров'я, температура тіла, а також тип шкіри.

Особливості ексклюзивних тестерів
На сайті Prostoopt.com.ua представлений великий вибір унісексовий ароматів в версії пробника. Флакони суворі, але при цьому лаконічні. Виробники пропонують продукцію за зниженою вартістю, завдяки тому, що немає великих витрат на рекламу та інших нюансах. Вміст тестерів на 100% відповідає оригіналу, тому не варто турбуватися за якість композиції. Придбання пробників унісекс, об'ємом 70 мл - це найкраще рішення для людей, що мають другу половинку, особливо коли смаки збігаються.

Якщо Ви знайшли помилку, виділіть текст і натиснітьCTRL + ENTER
icon_callback Замовити дзвінок icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_skype Написати в Skype icon_email Gmail