Тональний крем HUDA Beauty Stay Allday 16H BB Foundation

Знятий з виробництва
0
Код товару: 8476-01
Артикул: 8476-01
Загальні характеристики
Бренд HUDA Beauty Модель HUDA Beauty Stay Allday 16H BB Foundation Об'єм 30 мл Категорія Тональний крем Країна виробник Об`єднані Арабські Емірати Тон № 01, № 02, № 03, № 04 Кількість 3 шт Косметика для Обличчя Тип шкіри Всі типи Упаковка засобу Флакон з дозатором Всі характеристики
Графік роботи
Графік роботи

Пн - Пт з 9:00 до 18:00. Сб - Нд - вихідний.

Сума мінімального замовлення складає 1000 грн
Сума мінімального замовлення складає 1000 грн

Спосіб оплати: повна оплата та післяплата з передоплатою.

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при оформленні замовлення від 4500 грн
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при оформленні замовлення від 4500 грн

При повній оплаті замовлення

Компанія Huda Beauty - це черговий успіх, що відбувся в 2010 році, найпопулярнішого бьті-блогера і просто дівчата, красу якої складно описати словами на будь-якій мові світу, Худи Каттан. Будучи нудним фінансистом, вона знайшла в собі сміливість і рішучість переїхати в Дубаї і через нетривалий час зуміла стати одним з найбільш затребуваних візажистів з існуючих, завдяки своїй працездатності. Працьовитість Худи в ступеня чи не одержимості дозволяє бренду Huda Beauty розташовуватися на першому місці будь-якого рейтингу. Саме завдяки їй, світ побачив Тональний крем Huda Beauty Stay allday 16 h BB foundation. З моменту запуску лінійки, засіб стало улюбленою річчю в косметичці будь-якої дівчини світу.

Переваги та переваги


За своїми властивостями крем відповідає всім сучасним вимогам і випереджає всі очікування, досягаючи якраз той результат, який від нього чекають. Крім цього продукт має такі переваги:

Прекрасно працює з будь-яким типом шкіри. За своїми характеристиками цей крем ставитися до так званого класу ВВ, що робить його універсальним при застосуванні на будь-якому типі шкіри.
Суху шкіру він зволожить, що багатьом дозволить забути про проблему лущення шкіри і про невпевненість пов'язаної з нею.
Засіб дозволяє відвикнути від звички регулярно дивитися у дзеркало з претензіями, до власної зовнішності.
Використання цього крему, дозволить не обмежувати свої емоції і вести себе невимушено.
Сертифікований дерматологами.
Завдяки компонентам, які входять в цей продукт, також буде оцінений по достоїнству і представницями прекрасної статі з чутливою шкірою.
Крем може використовуватися навколо ніжної області навколо очей, губ, декольте і шиї.
Тонального крему Huda Beauty Stay allday 16 h BB foundation підвладні будь-які завдання, пов'язані з матуванням шкіри. Засіб відмінно справляється з маскуванням шкірних дефектів, серед яких:

Прищі.
Угри.
Шрами.
Мішки під очима.
Висипу.
Опіки.
За своєю структурою косметичний засіб є золотою серединою між кремом-основою і тональним кремом з - за чого отримав сильні сторони їх обох. Маючи кілька рідку основу, не сушить і зволожує пори шкіри, а за допомогою поживних ферментів-на-віч повернеться його природний відтінок, якщо такого не існувало до його застосування. Володіє приємним запахом і не залишається на одязі.

Спосіб застосування

Отриманий після нанесення крему макіяж має неймовірну стійкість не тільки до будь-яких погодних умов, будь то спека, вітер, дощ або заметіль, а й за часом стійкості його ефекти досить великі. Заявлених виробником 16 годин цілком достатньо, щоб вранці нанести макіяж, проходити в ньому весь день, абсолютно не хвилюючись при цьому, що десь, щось попливло або стало помітно, а ввечері змити засіб звичайною водою або косметичним молочком. Таким чином, даний продукт повністю виправдовує і підтверджує свою назву. Крем поставляється в сучасному флаконі з дозатором, що робить його застосування простим і дуже зручним - досить просто натиснути і нанести.

Основні характеристики
Бренд HUDA Beauty
Модель HUDA Beauty Stay Allday 16H BB Foundation
Об'єм 30 мл
Додаткові характеристики
Категорія Тональний крем
Країна виробник Об`єднані Арабські Емірати
Тон № 01, № 02, № 03, № 04
Кількість 3 шт
Косметика для Обличчя
Тип шкіри Всі типи
Упаковка засобу Флакон з дозатором

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Якщо Ви знайшли помилку, виділіть текст і натиснітьCTRL + ENTER
icon_callback Замовити дзвінок icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_skype Написати в Skype icon_email Gmail