Тональний крем HUDA Beauty BB Foundation

Знятий з виробництва
0
Код товару: 8490-01
Артикул: 8490-01
Загальні характеристики
Бренд HUDA Beauty Модель HUDA Beauty BB Foundation Об'єм 30 мл Категорія Тональний крем Країна виробник Об`єднані Арабські Емірати Тон № 01, № 02, № 03, № 04 Кількість 3 шт Косметика для Обличчя Тип шкіри Всі типи Упаковка засобу Флакон з піпеткою Всі характеристики
Графік роботи
Графік роботи

Пн - Пт з 9:00 до 18:00. Сб - Нд - вихідний.

Сума мінімального замовлення складає 1000 грн
Сума мінімального замовлення складає 1000 грн

Спосіб оплати: повна оплата та післяплата з передоплатою.

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при оформленні замовлення від 4500 грн
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при оформленні замовлення від 4500 грн

При повній оплаті замовлення

На неї підписано понад 14-ти мільйонів чоловік в Інстаграм. Вона володарка власного косметичного бренду і звання "Оракул краси". Їй поклоняються і одночасно відчувають заздрість.

Ця жінка-красуня Худа Каттан, засновниця відомої марки Huda Beauty ( "huda" на арабському - супровід, а "beauty" по англійськи - краса). Урочиста презентація бренду відбулася в 2010 р Секрет успіху простий - Худа Каттан одержима своєю роботою. З першого дня діяльності ще нікому не вдалося її ні то що випередити, але навіть наздогнати. Худа шалено любить макіяж і красу. Своєю присутністю в світі б'юті-індустрії вона доводить, що можливо все, а стереотипи потрібно ламати. Мета Худа Каттан - зробити прекрасну стать неповторним і з його допомогою змінити людство в кращу сторону.

Вкрай рідко в наш час можна зустріти даму з досконалою шкірою, тому перше, що кидається в очі при погляді в косметичку - тональний крем. Він гарантія для зразкового і натурального макіяжу. Основний момент, при виборі тонального крему, в тому, що ви хочете отримати в кінцевому підсумку.

Революційний тональний крем Huda Beauty BB Foundation має в своєму складі тільки природні рослинні компоненти, що живлять шкіру і запобігають зневоднення, не містить ароматизаторів та консервантів. За консистенцією він схожий бальзаму, легкий і приємний. Маючи високу пластичністю, крем забезпечує прекрасну маскування вад, надаючи шкірі бархатисту матовість - він просто підлаштовується під її тон. Забезпечує еластичність і пружність. Якщо у вас є висипання, пігментні плями, дрібні зморшки, крем Huda Beauty сховає їх від сторонніх очей. Комплекс вітамінів, що знаходяться в рецептурі кошти, забезпечить ваш шкірний покрив необхідними речовинами, призупиняє розвиток старіння. Інгредієнти, що входять до крем, багатодітній родині і і лікувальну дію: гасять запальні процеси, покращують обмін речовин в епідермісі і відновлюють його клітини. При постійному застосуванні, дійсно унікальна формула, сприяє лікуванню вугрів і зупиняє появу нових проблем. Багатофункціональність дозволяє наносити тонує речовина на шкіру без попередньої підготовки. Крем має захисні властивості: оберігає від ультрафіолетових променів обох видів, а якщо з'явилися почервоніння - усуне їх. Підходить для всіх типів шкіри і безпечний для осіб, які страждають на алергію. У препарату підвищена водостійкість, так що його можна використовувати протягом усього року і при будь-якій погоді. Крем протестований. Наноситься він елементарно спонжем або подушечками пальців, а потім ніжно розтушовується круговими рухами і стає практично невидимим - все!

Дізнавшись все вище перераховане, напрошується питання: - Чому на вашому туалетному столику досі немає тонального крему Huda Beauty BB Foundation? Його наявність просто обов'язково, якщо ви хочете, щоб ваша шкіра виглядала природно, виливала сяйво і ніхто не запідозрив, що це тональний крем.

Основні характеристики
Бренд HUDA Beauty
Модель HUDA Beauty BB Foundation
Об'єм 30 мл
Додаткові характеристики
Категорія Тональний крем
Країна виробник Об`єднані Арабські Емірати
Тон № 01, № 02, № 03, № 04
Кількість 3 шт
Косметика для Обличчя
Тип шкіри Всі типи
Упаковка засобу Флакон з піпеткою

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Якщо Ви знайшли помилку, виділіть текст і натиснітьCTRL + ENTER
icon_callback Замовити дзвінок icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_skype Написати в Skype icon_email Gmail