Набір M. А. С. для очей False Lash Effect 3 в 1

Знятий з виробництва
0
Код товару: 6196-01
Артикул: 6196-01
Загальні характеристики
Бренд M. А. С Модель набір для очей False Lash Effect 3 в 1 Категорія Косметика для очей Країна виробник Об`єднані Арабські Емірати Косметика для Очей Колір Чорний Всі характеристики
Графік роботи
Графік роботи

Пн - Пт з 9:00 до 18:00. Сб - Нд - вихідний.

Сума мінімального замовлення складає 1000 грн
Сума мінімального замовлення складає 1000 грн

Спосіб оплати: повна оплата та післяплата з передоплатою.

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при оформленні замовлення від 4500 грн
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при оформленні замовлення від 4500 грн

При повній оплаті замовлення

Відразу три ідеально підібраних кошти в одному наборі. Що може бути краще? Канадська компанія Make-Up Art Cosmetics багато років піклуватися про жінок, створюючи по-справжньому якісну косметику. В рядах її шанувальниць безліч зірок світового подіуму, кіно і сцени.
Компанія M.A.C - це справжня спільнота майстрів своєї справи. Візажистів, які вкладають всю душу в продукт. Продукція, створювана фахівцями компанії, призначена для жінок абсолютно різного віку, але з урахуванням професійного використання.

Переваги та переваги

Набір складається з 2 косметичних засобів і дозволяє провести макіяж області очей без особливих зусиль. До переваг продукту можна віднести:

1. Туш для вій. Спеціальна велика силіконова щіточка допомагає одним рухом кисті створити ідеальні вії. Обсяг кошти 13,1 мл. і вугільно чорний колір дозволяють використовувати його нескінченно довго. Туш дуже легко наноситься, бездоганно розділяючи, і подовжуючи кожну вію даруючи їм нескінченний об'єм. Волоски не злипаються, на них немає грудочок, завдяки спеціальній силіконовій пензлику створюється ефект ідеально закручених вгору вій.
Всього одного руху руки вистачить для повного перетворення образу. Туш легко змивається водою або косметичним молочком, але добре тримається протягом усього дня. Їй не страшні зміни погоди і навіть сльози радості.

2. Підведення для очей. Обсяг продукту 8 мл. Підкреслити очі і створити чарівний погляд допоможе підводка для очей. Підводка наноситься дуже тонкою лінією від внутрішнього куточка ока до зовнішнього куточка ока або на областях очі, які хочеться виділити.
Ідеально рівний і тонкий контур легко досягається завдяки дуже тонкої пензлику, звуженою до низу.
Малювати ідеально рівні контури на очах виходить далеко не у всіх, але з цим продуктом це буде зробити дуже легко завдяки твердій основі пензлика.

3. Олівець середньої м'якості. Чорний. Легко наноситься, не розмазуючи контур. Дозволяє провести ідеальну лінію, яка залишається на місці, протягом усього дня.

Косметичні засоби, представлені в наборі повністю безпечні і гіпоалергенні. Якість косметики перевірено кращими Канадськими дерматологами. Засіб може бути використано для представниць жіночої статі з контактами лінзами без страху подразнень і алергії.

Спосіб застосування

Для макіяжу високого рівня рекомендується спочатку провести тонку лінію на області століття за допомогою олівця, відтінити її підведенням і в кінці нанести туш. Але так як набір випущений професійним брендом з ним можна експериментувати. Використовуйте всі засоби відразу або кожне по-окремо в залежності необхідного результату.

Дуже приємно, що фахівці M.A.C. створили такий зручний набір, його можна придбати як для себе, так і в подарунок близькій подрузі. Дозвольте собі ідеальний чіткий і виразний погляд, підкресліть його за допомогою набору від M.A.C. 3 в 1.

Основні характеристики
Бренд M. А. С
Модель набір для очей False Lash Effect 3 в 1
Додаткові характеристики
Категорія Косметика для очей
Країна виробник Об`єднані Арабські Емірати
Косметика для Очей
Колір Чорний

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Якщо Ви знайшли помилку, виділіть текст і натиснітьCTRL + ENTER
icon_callback Замовити дзвінок icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_skype Написати в Skype icon_email Gmail